Пропоную матеріали для опрацювання з 22.04 по 03.05
1) Опрацювати параграфи 22-24
2) Друкований зошит ст.54-61
3) Переглятнути та опрацювати матеріали
Ароматичні аміни
Амінокислоти
Білки
4) Зробити лабораторний дослід 3-4 (ст.59). Фото вислати
5) Підготувати 2 проєкти на ст.53 ( 18-22)
6) Зробити тематичну Контрольна робота 4. Фото вислати
Хочу добавити ще стосовно закінчення навчального року. За рекомендаціями МОН ,підсумкова оцінка за семестр виставляється з урахуванням результатів поточного, тематичного оцінювання, отриманих учнями під час дистанційного навчання та до його початку. Тобто, будуть враховуватися оцінки, які учні отримали до карантину в школі, а за результатами дистанційного навчання буде тематична оцінка, яка теж впливає на семестрову оцінку. Тому , контролюйте, будь ласка, чи ви все здаєте. Дякую!!!
10 М
10 Г
Заповнення друкованого зошита
Коментарі
1) Опрацювати параграфи 22-24
2) Друкований зошит ст.54-61
3) Переглятнути та опрацювати матеріали
Ароматичні аміни
Амінокислоти
Білки
4) Зробити лабораторний дослід 3-4 (ст.59). Фото вислати
5) Підготувати 2 проєкти на ст.53 ( 18-22)
6) Зробити тематичну Контрольна робота 4. Фото вислати
Хочу добавити ще стосовно закінчення навчального року. За рекомендаціями МОН ,підсумкова оцінка за семестр виставляється з урахуванням результатів поточного, тематичного оцінювання, отриманих учнями під час дистанційного навчання та до його початку. Тобто, будуть враховуватися оцінки, які учні отримали до карантину в школі, а за результатами дистанційного навчання буде тематична оцінка, яка теж впливає на семестрову оцінку. Тому , контролюйте, будь ласка, чи ви все здаєте. Дякую!!!
10 М
10 Г
Заповнення друкованого зошита
Коментарі
Немає коментарів:
Дописати коментар